Akusztik videók

Miss Bee Retro Akusztik Duo

MISS BEE minden nagyobb retro rendezvényen és fesztiválon évek óta jelen van. Ez az akusztik verzió viszont nem félplayback, hanem teljesen élő!!!

Németh Zsolt - Ritmo és Bee egész karantén ideje alatt rendszeresen próbált erre a szuper műsorra…Ez is szó szerint Retro Őrület! HAMISÍTATLAN RETRO egy IGAZI ’90 –es RETRO UTAZÁS, de mégis a mai tempóra és életritmusra hangolva akusztikusan!

A főbb Bestiák dalokon kívül több magyar és külföldi nagy sláger van a repertoárban - különleges mixek, illetve teljes dalok formájában. Cél az „időutazás”, az az egyfajta „retro jóllét”. - de mintha a tábortűz mellett ülnénk egy nyaraláson… Miss Bee alias Somorjai Ilona éveken át énekelt élő zenekaros produkciókban, itthon és külföldön egyaránt.

Jelenleg is több élő hangszeres formációja működik, de a szíve csücske a RETRO MŰSOR! Szó szerint szívét, lelkét kiteszi, hogy a közönség jól érezze magát a fellépések során. Számára a 90-es Retro = Szerelem! Ritmo Zsolt, Hasonlóképp imádja a Retro dalokat hiszen ő is ennek a kornak a szülöttje…

Táncolj még cover

Remete lány cover

A reggel túl messze van

Scroll to Top